Årsmøte i Gausdal Fotballklubb

Til medlemmene i Gausdal Fotballklubb

14.02.18, Østre Gausdal

Innkalling til årsmøte i Gausdal Fotballklubb

Styret innkaller herved til årsmøte i Gausdal Fotballklubb.

Årsmøtet avholdes den 8.mars 2018 klokka 19.00 på klubbhuset.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 22.februar 2018 til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vedlagt mal skal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på hjemmesiden til fotballklubben. Sakslisten kan fås oversendt ved å kontakte sekretær på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

styret

Plakat klescontainere komprimert

Klubbdag på Linflåa.
Førstkommende lørdag er det klubbdag for yngres avdeling i GFK. Det starter klokka 11.00 og varer til ca.15.00.

Det blir også:

• To showkamper mellom barn og trenere/lagledere
  • Utdeling av premier til alle
  • Utdeling av diplomer fra Faabergturneringa
  • Påskjønnelse av trenere og lagledere
  • Åpen kiosk hele dagen
  • Loddsalg med fine premier

Alle er hjertelig velkomne – Vel møtt!

Liten spiller2

Info fra Indre Østland Fotballkrets vedrørende regelendringer sesongen 2015:

1. Tilbakespill
Det innføres på alle nivåer og alle spilleformer at keeper ikke kan ta ballen med hendene ved tilbakespill fra spiller på eget lag. Det fremmer utvikling av fotballferdigheter hos både utespillere og keepere, og er mer i samsvar med de spillformene som venter etter 12-års klassen.

"Spilles ballen (med foten) med vilje tilbake til egen målvakt, og denne tar ballen med hendene innenfor eget straffesparkfelt, skal det påpekes at dette ikke er lovlig. Deretter skal målvakten få spille ballen ut på vanlig måte. Skjer dette gjentatte ganger, skal motstanderen tildeles et frispark fra midtlinjen".

2. Målspark /målkast / ballen i spill
Det tillates at keeper etter redning kan kaste/sparke ballen over midtlinjen for derved å oppnå hurtig igangsetting av angrep i bakrom/mellomrom. Dette innføres fra syverfotball (gjelder ikke 5-er fotball)

"Målspark/målkast tas hvis hele ballen går ut over mållinjen utenfor målet. Ved målspark/målkast kan ballen spilles/kastes ut av straffesparkfeltet uten at den må ligge på bakken. Motstander må være utenfor straffesparkfeltet ved målspark/målkast. Det er ikke lov å kaste eller spille ballen over midten ved målspark. Hvis dette skjer skal det dømmes frispark til motparten fra der ballen passerer midtstreken. Det er lov å kaste eller spille ballen over midten når målvakten skal frigjøre ballen etter redning.

Det er følgelig ikke tillatt for klubbene å fravike fra overnevnte regler selv om klubbene seg i mellom før kampstart "skulle bli enige om noe annet"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Disse regelendringene kom i 2014:
Trenere, spillere og lagledere bør setter seg inn i disse endringene:

Bruk av ekstra spiller (Barnefotball 6-12 år)

Frisone (Barnefotball 6-12 år)

2.lag før 1.lag ved seriestart

Fair Play-møte før kamp

Dommerbetaling på nett

Elektroniske kamprapporter (fra 13 år og oppover)

Umiddelbar soning ved gult kort (13-16 år)

Det har også blitt innført 9-er fotball i J14-klassen. Nærmere forklaring finnes i linken under:
Spilleregler 9er-fotball

MinFotballAll norsk fotball rett i lomma, i en brukervennlig app.

Dette er appen for deg som er interessert i norsk fotball på alle nivå. Min fotball er eneste app som gir deg oversikt over alle kamper for bredde- og toppfotball i Norge. Følg dine favorittlag i barne- og ungdomsseriene i tillegg til voksen- og eliteserier.

Her får du full kontroll over spilte kamper, kommende kamper, tabeller og klubbinformasjon. Du kan også poste kamphendelser til Facebook og Twitter.