Vi har fått et flott idrettsanlegg på Linflåa, og det er stor aktivitet i fotballklubben. Vi har med det flotte idrettsanlegget også fått en del utfordringer og økte driftsutgifter. Klubben har bl.a. investert i en minitraktor og nødvendig utstyr for å utføre snøbrøyting og klipping.

Støttemedlemskap er frivillig, men vi håper så mange som mulig støtter opp om tilbudet. Som støttemedlem har du også tale- og stemmerett på klubbens årsmøte.

Støttemedlemskap GFK 2015
Kr. 200,-
Kto.nr. 2003.07.10291
Merk innbetaling med navn og «Støttemedlemskap GFK 2015»