Skibanner

Følgende satser gjelder for medlemsskap i Gausdal skilag:

Kr. 300,00  Medlemmer under 16 år
Kr. 400,00 Medlemmer 16 år og eldre + turløpere
Kr. 600,00  Familiemedlemsskap, foreldre og barn under 16 år

Kontonummer Gausdal skilag: 2003 07 00814

Gausdal skilag har egen brevmal som skal benyttes når info til medlemmer skrives. Du finner den her:

brevmal_Gausdal_skilag.doc

Gausdal skilag har et stort og mangfoldig aktivitetstilbud. Vi tilbyr trening og aktiviteter for barn og unge i både hopp, kombinert, langrenn og alpint. Vårt mål er at flest mulig av bygdas unge skal få oppleve gleden ved fysisk aktivitet med ski på beina. Gausdal skilag har lange tradisjoner for å skape skiglede og har i de siste årene blitt landskjent med Kremmerlibakken som trekkplaster for hoppere og kombinertutøvere fra hele landet.

Utøvere fra Gausdal skilag har gjennom flere år vært i norgestoppen i både hopp, kombinert, langrenn, snowboard og alpint. Det rekrutteres godt og vi har også denne sesongen utøvere som satser på høyt nivå. For skilaget er det viktig å legge tilrette både for topp og bredde.

Mange medlemmer i skilaget gjør også en stor innsats for å arrangere world-cup i Lysgårdsbakkene gjennom Samarbeidende skilag. Det arrangeres også hvert år større og mindre renn i Kremmerlibakken, det mest tradisjonsrike er kanskje Showrennet som i 2013 har 20-årsjubileum.

Vi  håper  hvert år på  en  god  og  aktiv  skisesong  for  liten  og  stor  i  bygda - og at mange deltar på våre aktiviteter :-)