Da er vi kommet godt i gang med denne sessongen. Det er noen endringer på treningstider og partiinndeling fra tidligere år. Dette er først og fremst for å samle turnerene på de partiene de eventuellt skal delta i konkurranse med. Partiene er ikke satt, dvs at turnere kan få tilbud om å være med på det partiet som er nivåmessig rigtig.

Vi har tatt i bruk medlemsregisteret til Norges Gymnastikk og turnforbund og utsending av fakturaer er derfor litt forsinket. For at deres barn skal bli registrert og ha gyldig medlemskap må alle melde seg inn på nytt selv om de har vært med tidligere år. Dette gjøres på denne siden i menyen til venstre.

Vi har som mål denne sessongen å stille med minst en tropp på Totenspretten 01.11.14 og at vi også ser Hjul-jentene våres der. Ellers så kommer det også et par konkurranser på nyåret som er aktuelle.