Hei

Her kommer invitasjontil sommeravslutningen og litt info om andre viktige hendelser i Mai/juni

UKE 19 og 20: Mandag 9. Onsdag 11 og Onsdag 18. Utdeling av Enjoy bonusguider til alle turnere ( 3 stk. pr. husstand) Foreldre/foresatte må kvitere ut disse på trening!
UKE 20: Ingen trening Mandag ( 2. dag pinse )
Uke 21: Mandag og onsdag 18:30-19:30 fellestrening for 1. klasse t.o.m. senior. Øving til sommeravslutning og turnstevnet.
Uke 22: Mandag: Grunnstige godkjenning 1.-6. klasse 18:30-19:30 Viktig at alle kommer!                                                                                                                                                Onsdag 1. Juni: sommeravslutning, se vedlegg.
Lørdag 4. juni og søndag 5. juni; Barnekretsturnstevne på Gjøvik.Informasjonsskriv_2_BKTS_2016_003.pdf
Uke 23: Sommerferie

De fleste er kjent med Enjoy bonusguider, men til dere som ikke vet hva dette er, her er litt info.
For å kunne holde medlemskontigenten så lav som mulig er vi avhengige av litt dugnads jobbing. Disse guidene er pr dd. eneste dugnaden Turnforeningen pålegger sine medlemmer.
Guidene er et bonus kort som gir rabatter hos forskjellige tilbydere i Mjøsregionen. Det er en lettsolgt guid, men det krever at dere setter dere inn i hva slags rabatter som gis og videreformidler dette ved salg. Dette er også fine gaver.
Alle husstander får utdelt 3 stk à 250 kr. Sammen med guidene følger innbetalingsblankett som benyttes ved innbetaling. Merk innbetalingen med Turnerens navn. Betalingsfrist er 15. Juni.

Alle turnere møter på fellestrening, det er spesielt viktig at 4-6 klasse møter på Grunnstigegodkjenning da det vil bli delt ut ferdighetsmerker på sommeravslutningen.

Minner samtidig om innbetaling for turnstevne!

Sommeravslutning_2016.docx