Da er vi godt i gang med vår semesteret. Vi nærmer oss nå årsmøte med tilhørende valg av nye styremadlemer. Valgkommiteen er godt igang med sitt arbeid, men vi mangler fremdeles noen verv. Turnforeningen er helt avhengig av dere foreldres innsats i styre for å holde hjulene igang.

Har dere spørsmål om vervene ta kontakt med meg for info.
Vi er bl.a på utkikk etter ny leder, da jeg kommer til å ha et større ansvar som trener dette året som kommer.
Et annet stort verv som må f...ylles er kasserer, så om det er noen med erfaring fra regnskapsføring så gi gjerne beskjed om du kan bidra med din kompetanse.
Ellers anmoder vi i sittende styre dere alle til å være positivt innstilt når/om valgkomiteen tar kontakt.
Med å ha foreldre i styreverv (ulønna) bidrar du/dere til å opprettholde dagens tilbud og gunstige priser med en søskenmoderasjon ingen annen idrett i Gausdal kan matche!