Gausdal Fotballklubb ble dannet i 1988 etter en sammenslåing av fotballgruppene i Vestringen IL og Gausdal IL.

Klubben har prioritert å fokusere på bredde, og ønsker å kunne gi et tilbud til alle barn og unge om å få spille fotball så lenge de ønsker.

Gausdal Fotballklubb samarbeider med Follebu Fotballlag for å kunne stille lag fra og med 12-13- års alderen. I sesongen 2014 har klubben 20 lag som er påmeldt i seriespill (inkludert samarbeidslag med Follebu Fotballag). Antall medlemmer i klubben ligger på ca. 230 medlemmer, noe som har vært stabilt de siste 2-3 sesongene.

Klubben disponerer 3 baneanlegg rundt om i bygda. Høsten 2010 stod Linflåa Idrettspark ferdig. Anlegget består av en naturgressbane og en kunstgressbane. Sistnevnte ble et spleiselag mellom kommunen, Follebu Fotballag og Gausdal Fotballklubb. Vi har fått et meget bra anlegg for våre aktiviteter, og vi håper det kan bli et samlingspunkt for både store og små i tiden fremover.

NYTTIG INFO / DOKUMENTER
Foreldrevettregler