Friidrett

Medlemsbetaling Gausdal Friidrettsklubb (GFIK) 2015

GFIK tilbyr aktivitet, variert trening, deltagelse på stevner, lek og moro!

Alle som deltar på fridrettstreninger i regi av GFIK skal betale en årlig medlemskontingent og treningsavgift til GFIK.

Medlemskontingent 2015:

14 år og yngre: 200 kr
15 år og eldre: 300 kr

Treningsavgift:

14 år og yngre: 500 kr
15 år og eldre: 800 kr

Dette kommer i tillegg til medlemskontingent.

Klubben dekker startkontingent til medlemmer som har betalt medlemskontingent og treningsavgift. Etteranmeldinger etter påmeldingsfristen må den aktive dekke selv.

På grunn av at medlemskap skal være personlige er ikke lenger Familiemedlemskap et alternativ. Men vi oppfordrer foreldre/foresatte og andre til å støtte Gausdal Friidrettsklubb gjennom å tegne et støttemedlemskap!

Styret i GFIK har ikke planer om flaskeinnsamlinger, salg av dopapir og kakelotterier etc. Vi vil imidlertid renge noe hjelp i forbindelse med arrangementene Skeikampen rundt 15. august og Skeikampen opp 3. oktober.

Støttemedlemskap: 200 kr

Friidrettsskolemedlemskap: 50 kr. Dette dekker deltagelse på hele friidrettsskolen.

Alle deltakere på banearrangement må ha helårslisens fra det året de fyller 13 år.

Dette er en forsikring som koster 375 kr. Det er den enkelte utøvers ansvar å sørge for at dette er på plass. Manglende lisens kan føre til startnekt på stevner. Se http://mosjon.friidrett.no/lisensfor informasjon, registrering og betaling.

Utøvere under 13 år dekkes av Norges Idrettsforbunds barneforsikring.

Kontonummer for innbetaling for innbetaling av medlemskontingent og treningsavgift: 2003 05 01447

NB! Husk å merk innbetalingen med navn på medlemmet/medlemmene det betales for. I tillegg må registreringsskjema fylles ut og leveres på trening, eller sendes til epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TUSEN TAKK!

Medlemsbetaling 2015

Leder Gausdal FIK:
Knut Houm, tlf 917 03 936

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Leder sports-og rekrutteringsutvalget:

Hans Fjerdrumsmoen, tlf 951 02 409

Kontaktinfo styret, sportsutvalget (inkl. trenere), økonomi og drift, se link:

GFIK_adresseliste_pr_1.mai_2014.pdf