Årsmøtet avhpldes Torsdag 8. mars kl 18:00 på klubbrommet i Gausdal Arena.

Driftsresultat_27-02-2018_turm.pdf

Budsjett_Gausdal_turnforening_2018.docx

Saksliste_Årsmøte_2018.docx

Budsjett_Gausdal_turnforening_2017.docx

Saksliste_Årsmøte_2017.docx

Driftresultat_2016_Gausdal_turnforening.docx

Skann_20160427_4.png Skann_20160427_3.png Skann_20160427_2.png Skann_20160427.png

Regnskap og budsjett er desverre ikke klar for publisering, men blir gjort tilgjengelig så fort det er godkjent av revisor.

Årsberetningen_ferdig_2015.docx, Saksliste_Årsmøte_2015.docx

Skann_20151104.png, Skann_20151104_2.png Skann_20151104_3.pngSkann_20151104_4.png

Protokoll_rsmte_2013.docx

Styret_2014_Gausdal_Turn.docx

Styret

Leder: Rita Kleven; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nestleder: Kerstin Schwarze:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sekretær: Thomas Øyen:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kasserer: Ann Iren Torgersrud: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Materialforvalter: Vibeke Pettersen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Trenerrepresentant: Tom Davis: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ungdomsrepresentant: Tiril Falklev

Hovedtrener:

Tom Davis, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Våre mål og retningslinjer

alt

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i GAUSDAL TURNFORENING!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 879715512 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
4. Norsk Tipping Mobilspill.

alt

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

10-gruppebilde
   Barnekretsturnstevne i Øystre Slidre mai 2009

Gausdal turn
har mer enn 85 aktive medlemmer i alderen 4 – 18 år. Vi er en aktiv turnforening i stadig utvikling. Våre trenere har selv vært eller er aktive turnere og har mye å lære bort.

Treninger
foregår i Gausdalshallen 3 timer hver onsdagog en time på mandag (se treningstider). Aktivitetstilbudet på treningene er variert. Hovedaktiviteten er gymnastikkhjul og troppsgymnastikk (med trampett, airtrack og tumbling). Dessuten er vi heldige som får turne i en hall som har både svingstang, ringer og bom. Turn handler om å bruke alle deler av kroppen og gjennom treningene utvikler turnerne viktige basisferdigheter og allsidighet. Mange toppidrettsutøvere fra andre idretter bruker turn som basistrening for å bli flinkere i sin idrett.

Aktiviteter
Turn er en sport med lange tradisjoner for oppvisninger og i Gausdal arrangerer vi turnoppvisninger ved juleavslutning, sommeravslutning og på barnekretsturnstevnet. For de ivrigste turnerne er det også mulig å delta på treningssamlinger og turnkonkurranser flere ganger i året. Siden turnforeninga er medlem i Norges Gymnastikk og Turnforbund får vi også tilbud om trenerbesøk fra NGTFs trenerpool en eller to ganger i året. Vi har tidligere benyttet dette tilbudet og fått besøk av dyktige instruktører i gymnastikkhjul.

Nye medlemmer
er velkommen til våre treninger. Det er lov å være med på en trening eller to dersom du ikke er sikker på om du vil starte for fullt enda. Påmelding kan gjennomføres ved å snakke med en av trenerne i hallen. Du registerer deg ved å følge linken "bli medlem" på denne siden. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

Hvem er vi?
I tillegg til alle medlemmene og trenerne består turnforeninga av et turnstyre som sørger for at hjulene går rundt. I dette dokumentet finner epost viss du har behov for å ta kontakt.