10-gruppebilde
   Barnekretsturnstevne i Øystre Slidre mai 2009

Gausdal turn
har mer enn 85 aktive medlemmer i alderen 4 – 18 år. Vi er en aktiv turnforening i stadig utvikling. Våre trenere har selv vært eller er aktive turnere og har mye å lære bort.

Treninger
foregår i Gausdalshallen 3 timer hver onsdagog en time på mandag (se treningstider). Aktivitetstilbudet på treningene er variert. Hovedaktiviteten er gymnastikkhjul og troppsgymnastikk (med trampett, airtrack og tumbling). Dessuten er vi heldige som får turne i en hall som har både svingstang, ringer og bom. Turn handler om å bruke alle deler av kroppen og gjennom treningene utvikler turnerne viktige basisferdigheter og allsidighet. Mange toppidrettsutøvere fra andre idretter bruker turn som basistrening for å bli flinkere i sin idrett.

Aktiviteter
Turn er en sport med lange tradisjoner for oppvisninger og i Gausdal arrangerer vi turnoppvisninger ved juleavslutning, sommeravslutning og på barnekretsturnstevnet. For de ivrigste turnerne er det også mulig å delta på treningssamlinger og turnkonkurranser flere ganger i året. Siden turnforeninga er medlem i Norges Gymnastikk og Turnforbund får vi også tilbud om trenerbesøk fra NGTFs trenerpool en eller to ganger i året. Vi har tidligere benyttet dette tilbudet og fått besøk av dyktige instruktører i gymnastikkhjul.

Nye medlemmer
er velkommen til våre treninger. Det er lov å være med på en trening eller to dersom du ikke er sikker på om du vil starte for fullt enda. Påmelding kan gjennomføres ved å snakke med en av trenerne i hallen. Du registerer deg ved å følge linken "bli medlem" på denne siden. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

Hvem er vi?
I tillegg til alle medlemmene og trenerne består turnforeninga av et turnstyre som sørger for at hjulene går rundt. I dette dokumentet finner epost viss du har behov for å ta kontakt.