Gymlek 3-5 år

Gymlek 2-5 år

Gymnastikk og lek er det beste utgangspunktet for aktivitet for barn

• lek og trening av grov- og finmotorikk
  • foreldre og barn trener samme
  • trening av kropps- og romorientering
  • bruk av kroppen gjennom dramatisering
  • musikk- og rytmetrening
  • aktiviteter med småapparater, ball, rockeringer, tau
  • aktiviteter i apparatene matte, skranke, trampoline og ringer.

Lekaktiviteter i sal sammen med instruktørene, der vi setter barnets mentale
og fysiske utvikling i sentrum. Her leker vi med baller, erteposer, ringer,
musikk, sang, turnapparater etc.

Idrettens grunnstige 1.-6. klasse

Gymnastikk og turn er grunnleggende aktiviteter for barn og unge. Gjennom idrettens grunnstige får barna et allsidig bevegelsesgrunnlag i ung alder, og det kan være med å legge grunnlaget for en livslang idrettsinteresse. Barn trives når de har framgang og lærer nye bevegelser, noe våre dyktige instruktører har fokus på i sin trening. Lek og turnaktiviteter i sal står sentralt. Her leker vi oss frem til enkle turnmomenter som hjul, håndstående etc. gjennom bruk av turnapparater.

Partiene fokuserer på læring av prinsippene i Idrettens grunnstige:

• fiksering
  • balanse
  • spenst
  • matte
  • parøvelser
  • benker
  • ringer/svingstang
  • trampett
  • rytme

Junior/senior

Utøverne på disse partiene bygger videre på grunnstige prinsippene. Hovedfokus er fremdeles mestring og idretsglede. De har tilbud om to treninger i uka.

Vi har en liten tropp som deltar i konkurranser. Hovedsaklig trampet, men håper på sikt også å kunne stille i tumbling.

Gymnastikkhjul

Gymhjul troppen består av en håndfull jenter som trener hjul en dag i uka og deltar på ordinær turntrening den andre dagen. De deltatr på 1-2 konkurranser i året.

TRENINGSTIDER HØST 2017

Oppstart mandag 28. AUGUST

MANDAG                                             TIRSDAG                                           ONSDAG

Miniturn

3-5 år

17:00-18:30 4.-6. klasse 17:00-18:30 Gymnastikkhjul
18:00-19:00 1.- 3. klasse 18:30-19:30 Voksenparti 18:30-20:00 Junior og Senior
18:30-20:00 Junior og Senior

Priser:

3-5 år: 500 kr. Treningsavgift.

1.-6. klasse: 800 kr. Treningsavgift

Junior/senior: 1100 kr. Treningsavgift. Inntil to treninger i uka.

Gymnastikkhjul: 1100 kr. Treningsavgift. Inntil to treninger i uka.

Treningsavgiften dekker trening høst og vårsemester.

Medlemskap i klubben 100 kr pr. kalender år. Faktureres ved innmelding av nye medlemmer og i januar/februar for medlemmer som var aktive i vår.

Søskenmoderasjon: 50% av treningsavgift ( ikke medlemskontigent) på yngste turner f.o.m. 1. klasse.

Fra Januar gis ikke søskenmoderasjon, men halvpris på treningsavgift.

UTOVER DISSE PRISENE KOMMER KONKURRANSELISENS FOR DE SOM ØNSKER Å KONKURRERE. DETTE ER EN UTVIDET FORSIKRING SOM BETALES TIL FORBUNDET.

Trenere:

Rita Kleven: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  tlf: 97884213

Lene Slåen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  tlf: 46898106

Siril Bø BratTlien

Lars Taralhagen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf:94782059

Markus A. Ø. Sagheim: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf: 97989702

Kaja Opsahl:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf:47629382

img 2098