Turn-header

Del

Hei
Her kommer litt info om Kretsmesterskapet i Troppsgymnastikk og Gymhjul som arrangeres i Gausdal Arena søndag 6. november. Det kåres kretsmestere for både Oppland og Hedmark

Les mer: Kretsmesterskap i troppsgymnastikk og gymhjul
Tags: turn,  
Del

Program_Gjøvik.docx

Tags: turn,  
Del

Hei

Her kommer invitasjontil sommeravslutningen og litt info om andre viktige hendelser i Mai/juni

Les mer: Div info.
Del

Grunnet manglende sakspapirer flyttes årsmøtet til Torsdag 31.03.16 Kl 18:00 på klubbrommet i Gausdal Arena

Del

Kaller herved inn til årsmøte i Gausdal Turnforening, Torsdag 10. Mars kl 18.00 på klubbrommet i Gausdal Arena. Saker sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 23. Februar.

Saksliste og sakspapirer blir gjort tilgjenglige på vår hjemmeside i forkant av årsmøtet.

Del

Lørdag 6. Februar drar vi til Gran og konkurrerer i junior menn, tropsgymnastikk trampet og gymhjul. Her er oversikt over tildelt treningstid og konkurranse program.Startliste_gymhjul_ny.pdf Startliste_tropp_2016_ny.pdf Treningstider_Granspretten_2016.pdf

Del

Treninger starter opp igjen onsdag 6. Januar. Det er foreløbig ingen endringer i treningstider for noen partier. Første trening for 4-5 år og 1. klasse til 3. klasse blir mandag 11/1. Velkommen tilbake på trening!

Del

Vi ønsker velkommen til den årlige Juleoppvisningen til Gausdal turnforening i Gausdal Arena Mandag 7. Desember kl. 18:00-20:00

Les mer: Juleavsluttning Mandag 7. Desember
Del

Det er ikke trening fredag 25.09.15 eller uke 40. Hallen er stengt for trening.

Del

PÅmelding_grunnstige_samling.docx

Del

Kretsen arrangerer Treningsamling for utøvere og idekurs for trenere i Gausdal Arena 10.-11. Oktober. Håper alle turnere 1.-7. klasse har anledning til å delta. Det er gratis for våre utøvere. Se vedlegg for info. Kurs_samling_idrettens_grunnstige_2015.pdf

Del

Turn starter opp igjen uke 34. Det er noen endringer på treningstideri også høst. Ta en titt på treningstider for når ditt parti har trening.

Les mer: Oppstart Turn
Del

Her er link til påmeldingsskjema til Turnstevnet i Skjåk. Frist for påmelding er satt til 30.04.15

Les mer: Påmeldingsskjema Turnstevnet i Skjåk
Del

Det er ikke trening i påsken. Første trening etter påske er Onsdag 08. April.

Del

                                                                                         

Sakliste og sakspapirer for årsmøtet

Det vises til innkalling til årsmøte av 19.februar.

Les mer: Saksliste Årsmøte 2015
Del

ONSDAG 10.12.14 KL. 18.00-20.00

Vi ønsker velkommen til juleoppvisning i Gausdal Arena.

Ta med foreldre, søsken, besteforeldre og de du ellers ønsker å ta med deg.

Det blir loddsalg, en liten oppvisning av samtlige partier og enkel bevertning.

Les mer: Juleavsluttning
Del

Turndrakter

 
 
Gausdal Turnforening har besluttet å ta i bruk turndrakter når vi er ute på konkurranser o.l. Det vil bli anledning for alle medlemmer i foreningen å kjøpe disse til klubbpris.
Les mer: Turndrakter
Tags: turn,  
Del

Da er vi kommet godt i gang med denne sessongen. Det er noen endringer på treningstider og partiinndeling fra tidligere år. Dette er først og fremst for å samle turnerene på de partiene de eventuellt skal delta i konkurranse med. Partiene er ikke satt, dvs at turnere kan få tilbud om å være med på det partiet som er nivåmessig rigtig.

Les mer: Oppstart Turn høst 2014
Del

Da begynner det å nærme seg Turnstevnet og vi er i rute. Det er mange foreldre og andre frivillige som må ta i et tak denne helgen og vi setter pris på hver og en av dere for denne jobben som skal gjøres.Info_foreldre_gausdal_turnstevne.docx

Les mer: Informasjon Turnstevnet.
Del

Da har vi igjen vært så heldige å få muligheten til å selge Enjoy Bonus guider. Dette er en dugnad som gir nesten 30000 kr i klubb-kassa. Hver husstand vil få utlevert 3 eksemplarer hver i løpet av de neste treningene.

Les mer: Enjoy Bonusguider
Del

Informasjon turnstevnePmelding_turnstevne_2014_org.docx

Utvidet frist for påmelding til Barnekretsturnstevnet for Gausdalsturnerne. Påmeldingen kan mailes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tas med på neste trening.

Alle foreldre må regne med å stille på dugnad denne helga, men dette er også den eneste dugnaden vi har. Det er 16 år siden forrige gang vi arrangerte turnstevnet og vi gleder oss masse:-) 

Informasjonsskriv til foreldre med turnere i Gausdal turnforening gis ut på trening i uke 14. Her finner du blant annet informasjon om hvor dere skal jobbe.